Spreker en workshops

Burnout aanpak en Regie op Verzuim

Ik ben spreker op vele events, waarbij ik mijn expertise deel over de inzet van training bij de behandeling van burnout, depressie en overspannenheid. 
Daarnaast ben ik gediplomeerd casemanager Regie op Verzuim (ROI) en geef ik workshops over de aanpak op verzuim binnen uw organisatie. 

Gecertificeerd

Ik ben gecertificeerd Regie op Verzuim Casemanager, coach en Personal Trainer.

Voor wie

Iedere organisatie die het belangrijk vindt om meer te doen voor zijn/ haar werknemers op de thema's werkgeluk en werknemers welzijn. Of je nu een startup bent, scale up of juist een grote corporate, iedereen kampt met dezelfde vragen over werknemerswelzijn in de huidige maatschappij, maar ook hoe we als organisaties meer grip kunnen krijgen op verzuim. 
Ik help bedrijven in een verzuimstrategie en inzichten te creëren in wat wel en niet werkt in een organisatie. Dit is voor ieder bedrijf weer uniek en samen onderzoeken wij wat dit voor jouw bedrijf is. 

Organisaties krijgen lastig grip op de verzuimcijfers

Ervaar je als bedrijf ook dat veel collega's moeite hebben met het vinden van die gezonde balans in het leven? 

Spelen de volgende thema's ook in uw bedrijf een rol?

  • Hoe moeten mijn werknemers omgaan met stress?
  • Hoe kan je verzuim zoveel mogelijk voorkomen binnen de organisatie?
  • Welke strategieën werken nu echt? 
  • Hoe blijf je als bedrijf in contact staan met werknemers die langdurig ziek zijn?

Burnin'gym zakelijk kan u helpen met een preventiestrategie, managers inspireren en informeren over een werkende aanpak rondom verzuim en een plan van aanpak maken om werkdruk in uw bedrijf te verminderen. 

Heeft u ook behoefte aan meer grip? Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op en onderzoeken wij samen de mogelijkheden. 

 

Wie gingen u voor?

 
  • Bij Accenture Song vinden we wellbeing belangrijk voor onze medewerkers. Om deze reden hebben we dan ook Nicolette ingeschakeld om ons te inspireren met een Lunch en Learn Talk over voeding. Nicolette heeft onze medewerkers heel goed weten te inspireren. Ons doel was niet om medewerkers te vertellen wat ze niet of wel moeten doen maar wel welke zaken van invloed zijn op het maken van goede keuzes. En dat is heel goed gelukt! De samenwerking met Nicolette was erg prettig, met name de flexibiliteit van Nicolette om echt maatwerk te leveren.
  • Grip op verzuim en burnout binnen je organisatie
  • Nogmaals bedankt Nicolette. Erg fijn om met je samen te werken en je hebt ons enorm geholpen om een stap in de juiste richting te zetten. Nu nog verder het plan uitzetten. Voor alle andere bedrijven: Nicolette is dedicated en gaat 200% voor het uitdragen van de boodschap! Zeker aan te raden!
 

Ja, ik wil graag contact om samen te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn voor mijn bedrijf