Wat kan Burnin'Gym studio's voor jouw gym betekenen?

Personal training service

Burnin'Gym biedt zich aan als service via jouw gym. Je kan via jouw gym burnout personal training aanbieden, zonder hier zelf tijd aan kwijt te zijn. Jouw lid blijft op deze manier in contact met jouw gym, wanneer ze een tijd niet met de normale lessen mee kunnen doen. 
Wij zorgen voor terugkoppeling omtrent de voortgang van jouw lid. Je lid blijft dus bij jou in de gym trainen en verliest het contact niet.
We werken in 90% van de gevallen in de daluren, waarbij je dus een meestal lege studio nuttig wordt benut! Een win/win situatie.
Eventueel, kan er ook voor worden gekozen dat het lid een periode niet bij jouw gym traint, maar we zullen altijd motiveren om het lid weer terug te laten komen in jouw gym. 

Studio's die je voor waren: Sportstudio79 en Studio Next. 

Programma's Small Group

Eveneens kan Burnin'Gym ook een programma schrijven voor een small group training speciaal van gelijkgestemden. Er zullen vaak meerdere leden zijn die door stress en gerelateerde klachten niet in het normale programma kunnen mee trainen, maar wel echt baat hebben bij bewegen. 

Deze trainingen kunnen ook ideaal worden gegeven tijdens de daluren. Het is een mooie combinatie van: gelijkgestemden samen brengen, leden veilig en verantwoord laten bewegen die mentaal en fysiek op zijn en het vullen van uw dagslots die (vaak) aanzienlijk leger zijn. 

Dit programma vraagt wel wat van de trainer, maar Burnin' Gym zal altijd helpen in de opleiding en coaching van trainer, zodat de programma's veilig worden uitgevoerd voor de leden. 

 

Voor mij was het echt een aanvulling op het mentale proces en ik geloof er heilig in dat deze combinatie mijn herstel versneld heeft. Bewegen doet echt wat voor lichaam én geest. Nicolette weet hier echt ontzettend veel van en is super betrokken bij het proces.

Anne - Utrecht

 
 

Ja, ik ben geïnteresseerd!